Blogu2020-06-12T02:12:06+01:00

Përkthimi në shqip do të vijë së shpejti.

Blog

Kur të varfrit e denjë refuzojnë të jenë të virtytshëm dhe ndihma humanitare dështon së imagjinuari një jetë të mirë


AUTO-PAGE-TITLE

Virtyte humanitare

Luftërat ndryshojnë kushtet e jetesës.

Ka një numër të madh vdekjesh të civilëve dhe fluks të njerëzve të zhvendosur me forcë. Ka shpërbërje të familjes, dobësim të rrjeteve […]

Portretet


AUTO-PAGE-TITLE

Ishte e zakontë të gjeje portretet e paraardhësve në dhomat e ndenjjes së çdo grupi familjar. Duke shërbyer si një pemë gjenealogjike, ata prezantonin trashëgiminë e njerëzve dhe drejtonin […]

Go to Top