Kujtimi i luftës dhe vështirësive të jetës2020-08-14T09:54:10+01:00

Përkthimi në shqip do të vijë së shpejti.

Kujtimi i luftës dhe vështirësive të jetës

Kur të varfrit e denjë refuzojnë të jenë të virtytshëm dhe ndihma humanitare dështon së imagjinuari një jetë të mirë

By |7 Gusht, 2023|Categories: Kujtimi i luftës dhe vështirësive të jetës, Të flasësh përmes dhimbjes|


AUTO-PAGE-TITLE

Virtyte humanitare

Luftërat ndryshojnë kushtet e jetesës.

Ka një numër të madh vdekjesh të civilëve dhe fluks të njerëzve të zhvendosur me forcë. Ka shpërbërje […]

Zia për humbjen, kujtimi i vështirësive, ndërtimi i një Kombi. Përkujtimi i Masakrave në Krushë të Madhe dhe Pastasel

By |30 Mars, 2023|Categories: Kujtimi i luftës dhe vështirësive të jetës|


AUTO-PAGE-TITLE

Është Mars dhe po afrohen përvjetorët e masakrave të kryera nga forcat sërbe në Krushë të Madhe dhe Pastasel në vitin 1999. Ato përkujtohen […]

Go to Top